Търси...

Търси...

0.00 ( 0 гласували )

Банята е най-важното помещение във всеки дом. Всеки иска тя да бъде не само функционална, но и да създава една спокойна и приятна атмосфера, подходяща за релакс. Но понякога обзавеждането на банята може да се окаже огромно предизвикателство. Причините са много – от прекалено различни идеи до пространство с неправилна форма и видими тръби.
Ето защо, планирането и изборът на правилния интериор са ключов фактор за създаването на едно удобно и практично пространство.
В тази статия ще обърнем внимание на няколко важни неща, които трябва да знаете при обзавеждането на банята.
Много хора са привлечени от красивата визия и различните стилове на обзавеждане. Най-предпочитаните стилове в обзавеждането на банята през 2021година са:
- Съчетанието на бяло с текстури като дърво, мрамор и гранит.
- Рустик стилът се завръща през тази година. Той залага на красотата на естествените материали и ги съчетава с топли и уютни цветове.
- Минимализмът ни връща към най-важните неща в живота. Неутралните цветове се съчетават със свободното пространство, в което има единствено най-необходимото.
- Винтидж стилът напомня за античността с красивите си и масивни мебели и пищни елементи.

Подходящ избор за хората, които обичат да си спомнят за миналото. Това са само една малка част от най-актуалните и предпочитани стилове. Съветваме Ви преди да обзаведете банята си да помислите как искате да изглежда тя. Ако не сте сигурни, добра идея е да се обърнете към дизайнер. Той ще може да Ви консултира за правилния подбор на цветовете и разположението на мебелите в банята. Освен това, ще знае с какво трябва да се съобрази, за да реализира Вашите идеи и желания.

Чудите се дали да се доверите на професионалист? Очаквайте скоро следващата ни статия, в която ще Ви споделим защо е важно разпределението и как 3D визуализацията може да Ви помогне.

Рейтинг на продукта

Оценки на продукта

Отзиви от потребители

Защо е важна 3D визуалиазацията и разположението в банята?

Ремонтирането на банята може да бъде не само вълнуващо, но и много стресиращо преживяване. То е обвързано с много планиране, обмисляне и трудни...
Прочети цялата статия

Какво е необходимо да знаем при обзавеждането на баня?

Банята е най-важното помещение във всеки дом. Всеки иска тя да бъде не само функционална, но и да създава една спокойна и приятна атмосфера,...
Прочети цялата статия

Как да изберем подходящите плочки и параван за банята?

Понякога е нужно много малко, за да направите деня си специален. Започнете и завършете всеки ден в една уютна, функционална и стилна баня. Как да го...
Прочети цялата статия

Защо аксесоарите и смесителите за баня могат да създадат необходимия уют?

Красив дизайн, функционалност и домашен уют. Така изглежда мечтаната баня за много от нашите клиенти. Защото тя не е просто необходимост или още...
Прочети цялата статия

aveceramica12