Широкоформатен гранитогрес

Запознайте се с нашите превъзходни колекции от широкоформатен гранитогрес ( широкоформатни плочки или широкоформатни плочи ), които са най-доброто решение за създаване на луксозна и стилна атмосфера във Вашия дом или офис. В АВЕ Керамика предлагаме експертно подбрана селекция от висококачествени гранитогресни плочи предлага впечатляващ набор от цветове, текстури и покрития.

Аве Керамика разполага с най-добрите колекции ширикоформатен гранитогрес от следните произодители:

ПРЕДИМСТВА НА ШИРОКОФОРМАТНИЯ ГРАНИТОГРЕС

Широкоформатният гранитогрес носи редица предимства за вашите интериорни проекти:

 • Издръжливост: Материалът е изключително здрав и износоустойчив, което го прави подходящ за високо-трафикни зони в дома.

 • Естетика: Голямото разнообразие от цветове, текстури и покрития позволява лесно съчетаване с различни стилове и декорации.

 • Просторност: Неговите нестандартни размери намаляват както броя на фугите, така придават на помещението просторен и елегантен вид.

ВИДОВЕ ШИРОКОФОРМАТЕН ГРАНИТОГРЕС

В зависимост от предпочитанията и нуждите на клиентите, широкоформатният гранитогрес се разделя на няколко основни категории:

По текстура:

 • Матов

 • Полиран

 • Структуриран

По вид на повърхност:

 • Имитация на дърво

 • Имитация на камък

 • Имитация на бетон

 • Металик ефект

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ШИРОКОФОРМАТЕН ГРАНИТОГРЕС

Широкоформатният гранитогрес е подходящ за множество приложения, включително:

 • Подове в хол, кухня, баня, тераси и други

 • Стени в кухня, баня, коридори и др.

 • Фасади на сгради

ИЗБОР НА ШИРОКОФОРМАТЕН ГРАНИТОГРЕС СПОРЕД ПОМЕЩЕНИЕТО

Кухня

За кухнята е важно да изберете така, че да е е лесно за почистване и устойчиво на надраскване и износване. Матовите и структурирани повърхности са подходящи за този вид помещения.

Баня

В банята влажността и водата са основни фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на гранитогрес. Предпочитайте матови и структурирани повърхности, които намаляват опасността от подхлъзване.

Хол и коридори

За хола и коридорите можете да изберете нестандартно големи плочки при по-голяма свобода, като се фокусирате върху естетическият аспект и съчетаването с обстановката.

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ НА ШИРОКОФОРМАТНИЯ ГРАНИТОГРЕС

Ще запазите красотата и дълготрайността на широките италиански плочки, е важно да се съобразите със следните препоръки за поддръжка и почистване:

 1. Редовно почиствайте с мека кърпа или моп, намокрен в топла вода с малко неабразивен почистващ препарат.

 2. Избягвайте използването на абразивни материали, които могат да надраскат повърхността на гранитогреса.

 3. За по-трудни петна и замърсявания, използвайте специализирани продукти, съобразени с типа голяма плочка и повърхността.

 4. След почистване, изплакнете добре с чиста вода и подсушете повърхността, за да предотвратите образуването на следи от варовик или други остатъци.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНИЯ ШИРОКОФОРМАТЕН ГРАНИТОГРЕС ЗА НАШИЯ ПРОЕКТ

Определете нуждите на вашето помещение

Преди да изберете широкоформатен гранитогрес, обмислете нуждите на помещението, където ще го инсталирате. Влажността, трафикът и осветлението са само някои от факторите, които трябва да се вземат предвид.

Сравнете различни видове и стилове

Разгледайте разнообразието от видове и стилове на италианския лукс от АВЕ Керамика, предлагани в нашия онлайн магазин. Съобразете своите предпочитания и изисквания с предлаганите опции.

Обърнете внимание на техническите характеристики

Проверете техническите характеристики на широкоформатните гранитни плочи, като здравина, износоустойчивост, устойчивост на влага и други. Това ще ви помогне да определите дали избраният продукт е подходящ за вашите нужди.

Инсталиране

Инсталирането на големите плочи изисква професионален опит и правилна подготовка на основата. Въпреки това, ето няколко основни стъпки, които трябва да се спазват при инсталация:

 1. Подготовка на основата: Проверете дали основата е равна, стабилна и суха.

 2. Планиране на разположението: Определете как ще разполагате плочите, като се съобразите с размерите на помещението и особеностите на дизайна.

 3. Нанасяне на лепило: Използвайте специално лепило за гранитогрес и нанесете го равномерно върху основата.

 4. Поставяне на плочите: Поставете плочите върху лепилото, като спазвате предварително планираното разположение. Използвайте ниво, за да ги подравните.

 5. Фугиране: След като лепилото се изсъхне, започнете фугирането на плочите с подходяща фугопокритие. Това ще осигури хармоничен завършек на инсталацията.

 6. Почистване: Накрая, почистете повърхността на плочките от остатъците от лепило и фугопокритие.

НАЙ-ВАЖНИТОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ

Широкоформатният гранитогрес е изключително атрактивен и функционален материал, който трансформира всяко помещение и да придаде луксозен и стилен вид на вашето обиталище. С правилния избор и инсталация, той ще служи дълги години, като запазва своята красота и издръжливост. Разгледайте нашата колекция от широкоформатни плочи, за да откриете идеалния продукт за вашия дом или офис.

div>

ШИРОКОФОРМАТЕН ГРАНИТОГРЕС: ОТКРИЙТЕ РАЗМЕРА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ С AVE CERAMICA

Широкоформатният гранитогрес е наистина трансформиращ елемент в съвременното обзавеждане и интериорен дизайн. В AVE Ceramica разбираме значението на качество, стил и иновации. В този задълбочен поглед към широкоформатните плочки, ще ви запознаем с неговите предимства, приложения, тенденции в дизайна, и съвети за избор и поддръжка.

Съдържание:

 1. Въведение в Гранитогреса и Широкоформатен Гранитогрес

 2. Предимства на Широкоформатните плочи

 3. Разнообразие от Приложения

 4. Тенденции в Дизайна на Широкоформатните плочки

 5. Съвети за Избор на Широкоформатни плочи

 6. Инсталация и Монтаж

 7. Поддръжка и Грижи

 8. Широкоформатни плочи в Проектите на AVE Ceramica

 9. Често Задавани Въпроси

 10. Заключение

1. Въведение в Гранитогреса и Широкоформатен Гранитогрес

Гранитогресът е вид керамична плочка, която се характеризира с висока плътност и ниска порозност. Той е изключително здрав и устойчив на атмосферни влияния. Широкоформатните плочи, от друга страна, са специален вид широки и високи плочки с голям формат и размери. Това означава, че плочките са значително по-големи от стандартните.

История на Гранитогреса:

Гранитогресът има дълга и богата история, която може да бъде проследена още от древните цивилизации. Той бе използван за изработка на традиционни теракотени плочи и по-късно се разви в съвременните си форми.

Какво Прави Широкоформатните керамични плочки уникални:

Широкоформатните плочки е изборът на дизайнерите, когато става въпрос за създаване на безшевни и открити площи. Благодарение на своите големи размери, той може да трансформира помещения и да даде възможност за дизайнерски решения с голямо въображение.

2. Предимства на Широкоформатния Гранитогрес

Широкоформатните плочки предлагат редица предимства, които го правят предпочитан избор за много проекти.

 • Естетика: Благодарение на своите големи размери, широкоформатните плочи предлагат една изчистена визия без множество фуги.

 • Устойчивост: Този тип покрития са изключително устойчиви на износване, наличието на влага, химикали и температурни промени, технически перфектно за дълго използване.

 • Поддръжка: Лесен за почистване и поддръжка и го прави идеален за зони с висок трафик.

3. Разнообразие от Приложения

Широките керамогранитни плочки може да бъде използван в различни среди и за различни цели.

 • Бани: Той е особено популярен за облицовки на бани, където ще създаде спокойна и релаксираща атмосфера.

 • Кухни: В кухните, широкоформатната техническа плоча добавя елегантност и функционалност и осигурява страхотно покритие.

 • Външни площи: Благодарение на своята устойчивост, той е чудесен избор за тераси, балкони и външни алеи.

 • Търговски площи: В търговски и бизнес обекти, той създава модерна и професионална атмосфера.

4. Тенденции в Дизайна на Широкоформатен Гранитогрес

Дизайнерите често използват голямоформатни гранитни плочки за създаване на съвременни и иновативни интериори.

 • Имитация на природни материали: Тенденцията е използване на плочки, които имитират дърво, камък или мрамор, за създаване на природен вид.

 • Геометрични и абстрактни модели: Геометрични и абстрактни дизайни се използват за създаване на уникални и запомнящи се пространства и работни помещения.

 • Минималистични тенденции: Изчистените линии и ненатрапчивите цветове са сред предпочитаните стилове от много дизайнери.

5. Съвети за Избор на Широкоформатен Гранитогрес

Изборът на правилните широки гранитни плочки изисква внимание към няколко ключови аспекта.

 • Определяне на Бюджета: Преди да започнете, определете бюджета си и се ориентирайте към продукти, които отговарят на него.

 • Избор на Размери: Обмислете разположението, което ще облицовате, и изберете размери, които да съответстват на вашите нужди и възможности.

 • Цветове и Текстури: Отразете стила на помещението с правилния избор на цветове и текстури.

 • Качество и Производител: Изберете широкоформатни плочи от доказан производител, като AVE Ceramica, за да сте сигурни в качеството на продукта.

6. Инсталация и Монтаж

Инсталацията на широкоформатни плочки изисква професионализъм и внимание към детайлите. Следете производителските указания и използвайте качествени материали за фиксация и fugiranje.

7. Поддръжка и Грижи

Широкоформатните плочи са известни с лесната си поддръжка. Използвайте меки почистващи препарати и избягвайте абразивни средства.

8. Широкоформатен Гранитогрес в Проектите на AVE Ceramica

AVE Ceramica е участвала в множество проекти, където всички са били ключови елементи. Нека разгледаме няколко впечатляващи примера:

 • Луксозни Жилища: Създаване на изящни и просторни интериори в резиденции с висок клас.

 • Хотели и СПА Центрове: Използване на широкоформатни плочи за създаване на луксозна атмосфера и комфорт в хотели и СПА центрове.

 • Офиси: Създаване на функционални и стилни офис пространства, както и една добра работна среда. Средата, която технически при всички ситуации за дома и офиса и всеки тип използване може да се отличи благодарение на големите плочки 120 на 240 см., 120 на 200 см. и други размери.

9. Често Задавани Въпроси

Отговаряме на някои често задавани въпроси относно широкоформатните плочки от пресована керамика.

 • Как да избера подходящите големи водоустойчиви широкоформатни плочки? Отговор: Обърнете внимание на размера, стила, текстурата и качеството на продукта.

 • Как да го поддържам? Отговор: Използвайте меки почистващи препарати и избягвайте абразивни средства. Почиствайте редовно.

10. Заключение

Големите широкоформатни плочки са изключителен материал, който предлага несравними възможности за дизайн. Той съчетава красота, издръжливост и лесна поддръжка, правейки го идеален за различни големини. В AVE Ceramica сме посветени на иновациите и качеството, и с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-добрия широкоформатен гранитогрес за вашия проект.

Покажи филтрите Скрий филтрите
Широкоформатен гранитогрес от AVE Ceramica
Широкоформатен гранитогрес - Серия Form - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica Серия Form - Широкоформатен гранитогрес - Ave Ceramica
-14%

Серия Form

187,80 лв / м2 218,10 лв / м2