0877 514 434

office@aveceramica.com

бул. „Княз Борис I-ви“ 165, 9006 Траката, Варна

Пон - Пет | 09:00 - 18:30 Събота | 09:00 - 14:00

0877 653 387

boutique@aveceramica.com

ул. „Филип Кутев“ 2, 1407 Промишлена зона Хладилника, София

Пон - Пет | 10:00 - 19:00 Събота | 10:00 - 16:00

Отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената ценa

На основание чл. 50 ЗЗП, купувач, който има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок от датата на доставка.

Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:

  • Оригиналната опаковка на стоката да не е отваряна (в т.ч. да не е нарушена целостта на поставените върху опаковката защитни стикери)
  • Потребителят да е в състояние да предостави на АВЕ Керамика ООД покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка
  • Възстановяването на суми се извършва по банков път към сметка, предоставена от потребителя във Формуляра за връщане на стока.

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние Потребителят трябва да изпрати или предаде за своя сметка стоките на АВЕ Керамика ООД не по-късно от 14 дни, считано от изпращане на съобщението за отказ.

АВЕ Керамика ООД има право да отложи възстановяването на платените суми до получаване на стоките или до представянето на документ за изпращането. АВЕ Керамика ООД възстановява сумата за покупката само при спазване на всички условия за ненарушаване целостта на опаковката и акуратно предоставяне на платежните документи.

До момента на предаването на стоката от Потребителя на АВЕ Керамика ООД, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от Потребителя. При повредена или счупена при доставка/връщане стока, АВЕ Керамика ООД не поема отговорност да възстанови нейната стойност.

Виж всички
Скрий