Санитарен фаянс

Изборът на точния санитарен фаянс за вашата баня е предизвикателно решение. Но не и когато разполагате с богат избор от предложения, с доказано високо качество и безупречен дизайн. Категория Санитарен фаянс включва широка гама от:

  • Мивки за баня;
  • Окачени тоалетни чинии;
  • Моноблок;
  • Бидета;
  • И още много други решения за съвременни бани;

Проектиран така, че да предостави всичко необходимо за съвременната баня

Това, което отличава висококачествения санитарен фаянс е неговия дизайн и комфорт. Проектиран така, че да пасва до съвършенство във вашата баня, той осигурява и пълно усещане за комфорт, без значение от вида на цялостното обзавеждане. Създаден е за да се впише с лекота във всяко едно съвременно обзавеждане.

Бързият монтаж и пестенето на вода са други важни предимства на италианския санитарен фаянс, които определено оценяваме. Всяко решение е внимателно проектирано за да се монтира бързо и лесно във вашата баня и ви помага да пестите вода при всяко използване, благодарение на вградената иновативна технология.

За разлика от други опции санитарен фаянс, нашите предложения са със специално антимикробно покритие, гарантиращо максимална защита срещу задържането на микроби и вируси по повърхността. Всички мивки за баня, окачени тоалетни чинии, моноблок и бидета са произведени с грижа към вашето здраве и естетиката на вашето помещение.

Покажи филтрите Скрий филтрите