Ламинат

Изборът на ламинат е популярно решение за подова настилка у дома. Той е здрав, лесен за инсталация, устойчив на натоварване и износване, като наред с това е способен да внесе уютно излъчване в атмосферата на всяко едно помещение.

AVE Ceramica е директен вносител на висококачествен ламинат, включително ламиниран паркет и водоустойчив ламинат, разработени от професионалисти за ценители. Открийте най-добрите ни предложения на преференциални цени директно от вносител, селектирани в подкатегория Ламинат разпродажба.

Ламиниран паркет Residence – Символ на градската елегантност, артистичност и бохемска жизненост

Качеството и устойчивостта са най-важните характеристики при избора на подови настилки за интериора и екстериора у дома. За това и в каталозите ни ви очакват най-добрите решения, дело на доказани имена в производството на ламинат.

Сред предложенията ни ще откриете ламиниран паркет Residence, открояващ се с впечатляващ градски стил и изключителна издръжливост. Впечатляващата дължина на панелите от 1845/244/10мм превръща този чаровен представител в удобно за монтаж решение в домове, офиси и търговски обекти. Residence е дело на едни от най-добрите немски производители и притежава сертификат AC 5/33 за износоустойчивост – способен е да издържи на сериозен трафик, натоварване и обработка, благодарение на естествения си състав от 90% пресована дървесина.

Покажи филтрите Скрий филтрите