Marazzi

MARAZZI

Италианският производител MARAZZI (МАРАЗИ) е основан в Сасуоло, Италия през 1935 година. От тогава насам стои дълъг път на иновации, традиционност и истински майсторлък с ангажираност към съвършенство, които превръщат производството на плочки в изкуство.
MARAZZI е световен лидер в производството на керамични настилки и облицовки за подове и стени, сред които широко търсените плочки гранитогрес.

Дизайн и качество от MARAZZI

Всяка от колекциите на МАРАЗИ се откроява с отличителен и разнообразен дизайн, умело подбрани нюанси и покрития, както и вдъхновяващи шарки и акценти. Възможностите за избор тук са неограничени и дават възможност на всеки да изрази своя собствен уникален стил, без ограничения в създаването на зашеметяващи интериорни и екстериорни проекти.

MARAZZI поставя силен акцент върху опазването на околната среда, за това приоритизира използването на екологични материали и оптимизирани производствени процеси. По този начин компанията е сред водещите производители, които се грижат за природата.

MARAZZI Отличия

През годините на усърден труд и разработката на креативни колекции, MARAZZI печели световна репутация и оценка за отличителния дизайн и качество. През годините колекции на италианския производител печелят няколкократно световни отличия и награди за най-добър дизайн, техника и решения.

Доверявайки се на MARAZZI избирате не само високо качество, но и стил и традиции, прокарани преди повече от 80 години.

Покажи филтрите Скрий филтрите