Плочки

Богата селекция плочки за баня ви посреща в каталозите на AVE Ceramica – директен вносител на луксозно обзавеждане за баня. Сред широката ни гама от висококачествени предложения ще откриете плочки със специална защита от влажност и влага, устойчивост на пръски и противохлъзгащи, достъпни в различни съвременни дизайни.

Италиански плочки – Висококачествено решение, което ще внесе лукс и стил във вашето пространство

Идеален избор за мокрите помещения е облицовката с плочки. Ето защо те присъстват в редица домове и са сред най-предпочитаните решения поради стилния си изчистен вид, хигиеничността си, лесната поддръжка и устойчивост. Важно правило при избора на плочки за баня е да заложите на качествени решения, които предоставят максимална безопасност и да са устойчиви. Така няма да се притеснявате, че ще се подхлъзнете когато излизате от ваната с мокри крака и ще разполагате със сигурно решение, проектирано специално за да устои на високата влажност и температурни амплитуди, без това да повлияе на естетичните му качества.

Широка гама от гранитогрес, клинкер, мозайка и стъклокерамика за баня ви очаква в категория Плочки. Всички предложения се отличават с висококачествена изработка и издържан дизайн, директно от колекциите на едни от най-добрите производители на обзавеждане за баня.

Покажи филтрите Скрий филтрите