Kolpa san

KOLPA SAN

KOLPA SAN (КОЛПА САН) е водещ европейски производител, специализиращ в разработката на иновативни решения за баня. Основана в Словения, компанията бързо се утвърждава сред открояващите се лидери на пазара благодарение на авангардния си дизайн, високо качество и ангажимент в разработката на продукти, с отлична функционалност.

КОЛПА САН е на пазара от няколко десетилетия, през които не спира да разширява границите на дизайна, инвестирайки в най-новите технологии и практики. Колекциите ѝ включват широка гама обзавеждане и аксесоари за баня, включително вани, душ кабини, парни кабини, сауни и санитарен фаянс.

Дизайн и качество от KOLPA SAN

Съвременния подход и разработката на висококачествени и функционални решения е това, което успешно привлича и задържа вниманието на всеки потребител към КОЛПА САН. Производителят е изцяло отдаден на изследванията, което му помага в предлагането на многобойни дизайнерски концепции, открояващи името му на пазара.

KOLPA SAN поставя силен акцент върху устойчивостта, издръжливостта, функционалността и екологичността при изработката на всеки един отделен продукт.

KOLPA SAN Отличия

KOLPA SAN се откроява не само на словенския пазар, но и по света, като техни продукти оглавяват класациите по търсене от крайните потребители в над 44 страни. Този силен интерес печели на производителя златна и сребърна Европейска награда за продуктов дизайн, отличаващи колекциите Milo и Boul на KOLPASAN Premium.

Покажи филтрите Скрий филтрите