Sant'Agostino

SANT’AGOSTINO

Компания SANT’AGOSTINO (Сант Агостино) е известно име в света на интериорния дизайн и по-специално в производството на висококачествени керамични покрития. Основан в Италия, поизводителят се утвърди като световен лидер в производството на керамични плочки и гранитогрес. Неговата история обхваща няколко десетилетия на непрекъснати иновации, през които SANT’AGOSTINO печели своята отличителна репутация.

Компанията е с ангажимент в създаването на красиви, отличителни и издръжливи покрития, подходящи за всеки дом и интериор.

Дизайн и качество от SANT’AGOSTINO

САНТ АГОСТИНО е компания, която влага страст и творчески похвати в дизайна на своите колекции. Тяхната широка продуктова гама обхваща голямо разнообразие от стилове – класически и вечни до авангардни и съвременни решения. Сред каталозите ѝ ще откриете точно това, което търсите за вашия дом, офис или индустриално помещение.

SANT’AGOSTINO CERAMICA предоставя наистина впечатляващ набор от опции, готови да задоволят всеки вкус и нужда.

SANT’AGOSTINO Отличия

Италианският производител SANT’AGOSTINO днес се откроява като световен лидер и основен източник за вдъхновение на едни от най-прочутите архитекти, дизайнери и любители на висококачественото обзавеждане. Много от колекциите на компанията носят награди и отличия от конкурси по дизайн и водещи архитектурни похвати.

Колекциите керамични плочки САНТ АГОСТИНО са за ценители – на практичността, високото качество и майсторските похвати. Преоткрийте всички в каталозите на AVE Ceramica.

Покажи филтрите Скрий филтрите