Огледала за баня

Съвременните огледала за баня са нещо повече от практичен аксесоар. Те са незаменима част от обзавеждането на всяка баня, внасяйки нотка оригиналност към интериора. Ще ги откриете в голямо разнообразие от размери, цветове, форми и дизайни. Това, което ги обединява е високото качество и модерният дизайн, издържани по всички съвременни стандарти.

Огледала за баня с лед осветление

Всяко помещение може да изглежда по-голямо, стилно и уютно, ако към него прибавим допълнителен източник на светлина. Това е възможно с лед огледала за баня – популярно решение за много модерни бани.

Сред нашите колекции ще откриете голямо разнообразие от големи огледала в класически форми, съчетаващи се с лекота. Най-търсени са сериите кръгли огледала за баня на известни производители, сред които Alfaram, Kolpa San и Ponsi. Това са колекции, открояващи се с практичност, издържан модерен дизайн и качество, благодарение на използваните материали с гарантиран произход и високо ниво на издръжливост.

Светодиодите във всяко led огледало за баня са така позиционирани, че да предоставят мек и дифузен източник на светлина, която е едновременно функционална и ви помага в ежедневните процедури. Управляват се посредством сензорен екран и разполагат с няколко тоналности на осветеност за гарантирано удобство.

В каталозите на AVE Ceramica ви посреща широка гама от огледала в различни размери, цветове и дизайни, с възможност за индивидуална поръчка.

Покажи филтрите Скрий филтрите