Обади ни се: +359 877 514 434

Шоурум гр.Варна Шоурум гр.София

Общи условия за ползване на онлайн магазин „АВЕ Керамика“

1. Въведение Тези общи условия регулират взаимоотношенията между „АВЕ Керамика“ ДООД, ЕИК 205141619, със седалище и адрес на управление в гр. Варна, п.к. 9000, р-н Приморски, ул. д-р Владимир Смоленски № 4, вх. Б, ет. 3, ап. 4, наричано за краткост „Търговец“, и лицата, които използват онлайн магазина https://aveceramica.com, наричани за краткост „Потребители“.

2. Общи положения С покупката на продукти от онлайн магазин „АВЕ Керамика“, Потребителят изразява своето съгласие и приема настоящите общи условия.

3. Предмет на онлайн магазина Онлайн магазин „АВЕ Керамика“ предлага продукти за дома и градината, специализирани в керамиката.

4. Поръчка и сключване на договор Потребителите могат да правят поръчки онлайн чрез добавяне на желаните продукти в кошницата и последващо извършване на плащане. С поръчката си Потребителят сключва договор за покупко-продажба с „АВЕ Керамика“.

5. Цени и плащане Цените на продуктите са посочени в лева с включен ДДС. Плащането се извършва посредством методи, посочени на сайта.

6. Доставка Доставката се извършва до адрес, указан от Потребителя, в съответствие с условията, посочени на сайта.

7. Право на отказ от покупка Потребителят има право да се откаже от покупката и да върне продукта в 14-дневен срок от получаването му, съгласно българското законодателство.

8. Рекламации Рекламации за дефекти или несъответствия на продуктите се приемат в съответствие със законовите изисквания в България.

9. Защита на личните данни „АВЕ Керамика“ зачита личните данни на Потребителите и ги обработва в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни.

10. Изменения в общите условия „АВЕ Керамика“ има право да променя общите условия по всяко време, като новите условия ще бъдат публикувани на уебсайта на „АВЕ Керамика“.

11. Контакти За въпроси и информация относно общите условия, поръчки, продукти или връщане на стоки, моля свържете се с нас чрез предоставените контактни данни на сайта.

Виж всички
Скрий

AVE CERAMICA

Шоурум гр.Варна

Обзавеждане за баня Варна - AVE Ceramica
Обади ни се: +359 877 514 434

Имейл за контакт: office@aveceramica.com

бул. „Княз Борис I-ви“ 165, 9006 Траката, Варна


БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Работно време:

Пон - Пет | 09:00 - 18:30 Събота | 09:00 - 14:00 Неделя | Почивен ден

* Цената на доставката се определя в зависимост от количеството

AVE CERAMICA

Шоурум гр.София

Обзавеждане за баня София - AVE Ceramica
Обади ни се: 0877 653 387

Имейл за контакт: boutique@aveceramica.com

ул. „Филип Кутев“ 2, 1407 Промишлена зона Хладилника, София


БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Работно време:

Пон - Пет | 10:00 - 19:00 Събота | 10:00 - 16:00 Неделя | Почивен ден

* Цената на доставката се определя в зависимост от количеството

Обади се