Caesar Ceramiche

CAESAR CERAMICHE

CAESAR CERAMICHE е водещо име в производството на порцеланови плочки, познато със своя стремеж към съвършенството в дизайна и качеството. Компанията е основана през 1988 година и оттогава насам непрекъснато вдига летвата в сферата на интериорния дизайн, разработвайки мултифункционални колекции от порцеланови плочки.

Дизайн и качество от CAESAR CERAMICHE

ЦЕЗАР КЕРАМИКА е познат с превъзходните си дизайни, препокриващи широка гама от стилове. Колекциите от порцеланови плочки на компанията са доказателство за креативност и иновация, с широка гама от стилове, цветове и текстури, които отговарят на различни дизайнерски естетики.

Основната мисия на CAESAR CERAMICHE е разработката на висококачествени плочки, с гарантирана издръжливост, отговаряща на всички индустриални стандарти.

CAESAR CERAMICHE Отличия

Непрестанният стремеж на CAESAR CERAMICHE към качеството и естетичността им печели редица награди и отличия през годините. Ангажиментът на компанията към иновациите и устойчивостта е признат както от експерти в индустрията, така и от организации. Тези отличия служат като доказателство за непоколебимата отдаденост на Caesar Ceramiche да разшири границите в производството на порцеланови плочки.

Покажи филтрите Скрий филтрите