Обади ни се: +359 877 514 434

Шоурум гр.Варна Шоурум гр.София

За Ave Ceramica

Магазин за санитарен фаянс и плочки

Ave Ceramica

Компанията АВЕ Керамика ООД е  основана през 2016 година. От тогава шоурумите във Варна и София са отворени за ценители на керамиката и луксозното обзавеждане за баня  от най-висок клас. Винаги се радваме на нови клиенти и сме готови да влюбим нови посетители в нашите продукти. Мисията ни е да представим продуктите, на които сме официален вносител в България.

Ние ценим стабилността и изграждаме трайни взаимоотношения с клиентите. Всеки, който някога е закупил плочки от нас за собствената си баня, се връща, защото цени качеството на продукта и нивото на обслужване, което предоставяме.

Нашият екип работи по  принципи на непрекъснато усъвършенстване, страст към работата си и ориентация към клиентите. При нас можете да видите как ръководителят на компанията комуникира с посетителите на шоурума, когато всички консултанти са заети. Нашите служители се консултират директно с испанските и италианските колеги, това е важно за проекти, където се нуждаете от индивидуален подход и специално внимание към техническите аспекти.

Изборът е толкова голям, че дава възможност на всеки купувач, включително професионална аудитория архитекти, дизайнери, проектанти и строители, да намери правилното техническо и дизайнерско решение, да се създаде изискан и оригинален дизайн и да се осигури индивидуалност на проекта.

Ние предлагаме цялостно обзавеждане за баня

АВЕ Керамика ООД предлага най-добрите решения за обзавеждане на баня. Горди сме с дългогодишния ни опит, натрупан благодарение на хилядите доволни клиенти, които избраха да ни се доверят. Ние не работим с посредници, а с доказани производители от цяла Европа. За това и всички продукти са достъпни на конкурентна цена. В АВЕ Керамика ООД ще откриете абсолютно всичко за вашата баня.

над 5000 Артиклула
270 м2 Шоу рум
7 години на пазара
Виж всички
Скрий

AVE CERAMICA

Шоурум гр.Варна

Обзавеждане за баня Варна - AVE Ceramica
Обади ни се: +359 877 514 434

Имейл за контакт: office@aveceramica.com

бул. „Княз Борис I-ви“ 165, 9006 Траката, Варна


БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Работно време:

Пон - Пет | 09:00 - 18:30 Събота | 09:00 - 14:00 Неделя | Почивен ден

* Цената на доставката се определя в зависимост от количеството

AVE CERAMICA

Шоурум гр.София

Обзавеждане за баня София - AVE Ceramica
Обади ни се: 0877 653 387

Имейл за контакт: boutique@aveceramica.com

ул. „Филип Кутев“ 2, 1407 Промишлена зона Хладилника, София


БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Работно време:

Пон - Пет | 10:00 - 19:00 Събота | 10:00 - 16:00 Неделя | Почивен ден

* Цената на доставката се определя в зависимост от количеството

Обади се