Essence Ceramics

ESSENCE CERAMICS

Компанията ESSENCE CERAMICS (ЕСЕНС КЕРАМИКА) е водещ лидер в производството на керамични плочки и решения за дома. Производителят се откроява сред останалите със своите изключителни колекции, от които си личи един неподправим италиански стил и високо качество.

ESSENCE CERAMICS печели сърцата на всички любители на съвременното обзавеждане за дома със своята съвременна естетика и вечна елегантност.

Дизайн и качество от ESSENCE CERAMICS

Това, което отличава ESSENCE CERAMICS е тяхната отдаденост в производството на плочки. Такива, които не само подобряват естетиката в пространствата, но и са готови да устоят на всички предизвикателства. Техните решения са известни със своята издръжливост, устойчивост на износване и лесна поддръжка. Именно това ги превръща в популярен избор за вътрешни и външни пространства.

ESSENCE CERAMICS също поставя силен акцент върху устойчивостта, използвайки екологично издържани производствени процеси и материали в съответствие с нарастващото търсене на щадящи околната среда решения.

ESSENCE CERAMICS Отличия

През годините на своя растеж ESSENCE CERAMICS печели редица награди и отличия за дизайн и издръжливост, а наред с тях и сърцата на хиляди почитатели на висококачествените настилки. Компанията се нарежда рамо до рамо с едни от най-признатите водещи италиански производители в света.

Покажи филтрите Скрий филтрите