ZEUS Ceramica

ZEUS CERAMICA

Всеки в сферата на интериорния дизайн – независимо дали професионалист или ентусиаст е чувал за ZEUS CERAMICA. Европейският производител е едно от отличителните имена в производството на керамични и порцеланови плочки с майсторлък и нотка традиционност. Колекциите на ЗЮС КЕАМИКА са естетически издържани, а от всяка си личи технологичния напредък на производствените процеси.

Дизайн и качество от ZEUS CERAMICA

С история, вкоренена в италианското изкуство, ZEUS CERAMICA непрекъснато разширява границите на дизайна. Украинската компания не спира да изненадва своите почитатели с разнообразна гама от продукти, препокриващи широк спектър от стилове в интериорния и екстериорния дизайн. Всички те вдъхновени от изкуството и традициите на италианското обзавеждане.

Всяко предложение на производителя идва със съвременна тенденция и нотка вечна елегантност, балансиращи се съвършено със стил и отличително качество.

ZEUS CERAMICA Отличия

ЗЮС КЕРАМИКА стартира своята дейност в Украйна през 2003 година и от тогава насам не спира да се развива, залагайки на иновациите и устойчивостта. Компанията се стреми към прокарване на автентичното италианско изкуство и дизайн в производството на керамични плочки. Това им носи редица номинации и награди за най-добър дизайн и отличителна колекция няколко години подред.

Покажи филтрите Скрий филтрите