Обади ни се: +359 877 514 434

Шоурум гр.Варна Шоурум гр.София

Доставка и транспорт

Начините на доставка, предлагани от АВЕ Керамика ООД са следнитe:

Получаване на място в магазин на АВЕ Керамика ООД

Стоката може да бъде взета от шоуруум на AVE Ceramica НЕ ПО-РАНО от 3 дни от подаването на поръчката и задължително след потвърждение от страна на АВЕ Керамика ООД.

При избор на “Получаване на място”, клиентът се съгласява да заплати минимум 50% от дължимата сума по поръчка предварително по банковата сметка, посочена в платежния модул.

До Ваш адрес със спедиторска фирма

За поръчки над 2000 лв – Безплатна доставка! Ние от АВЕ Керамика ООД сме щастливи, че сте избрали именно нас за обзавеждането на вашата баня, ето защо доставката е комплимент от нас!

За поръчки до 2000 лв – Цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и условия на доставка (обявена стойност=застраховка, наложен платеж и др.), съгласно цената на избраната спедиторска фирма.

Получаване на място в офис на Еконт

Стоката може да бъде взета от избрания от Потребителя офис на ЕКОНТ НЕ ПО-РАНО от 3 дни от подаването на поръчката и задължително след потвърждение от страна на АВЕ Керамика ООД.

При избор на “Получаване в офис на Еконт”, клиентът се съгласява да заплати 100% от дължимата сума по поръчка предварително по банковата сметка, посочена в платежния модул.

Срокове на доставка:

Сроковете на доставка се определят от избрания метод на плащане и неговото изпълнение, наличност и готовност на стоката в склад на изпращача, приемане на стоката от агент на спедиторската фирма. При наличност на стоката, доставката отнема от 2 до 7 работни дни от датата на поръчка.

Потребителят има право и трябва да провери поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма. С това действие се гарантира физическата цялост и здравина на стоката, като последващи рекламации и връщане на основание „повреда при доставка“ не се разглеждат и приемат.

Виж всички
Скрий

AVE CERAMICA

Шоурум гр.Варна

Обзавеждане за баня Варна - AVE Ceramica
Обади ни се: +359 877 514 434

Имейл за контакт: office@aveceramica.com

бул. „Княз Борис I-ви“ 165, 9006 Траката, Варна


БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Работно време:

Пон - Пет | 09:00 - 18:30 Събота | 09:00 - 14:00 Неделя | Почивен ден

* Цената на доставката се определя в зависимост от количеството

AVE CERAMICA

Шоурум гр.София

Обзавеждане за баня София - AVE Ceramica
Обади ни се: 0877 653 387

Имейл за контакт: boutique@aveceramica.com

ул. „Филип Кутев“ 2, 1407 Промишлена зона Хладилника, София


БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Работно време:

Пон - Пет | 10:00 - 19:00 Събота | 10:00 - 16:00 Неделя | Почивен ден

* Цената на доставката се определя в зависимост от количеството

Обади се