Ragno

RAGNO (Рагно)

Италианската компания RAGNO (Рагно) е сред протагонистите в производството на керамични плочки. Тя стартира своя път през 1949 година и оттогава насам се превръща във водещо име сред ценителите на високото качество и иновативния дизайн.
Всяка от колекциите на RAGNO се разработва умело и с усет така, че да отговори на всякакви интериорни похвати. Само поглед е достатъчен за да вдъхнови всеки търсещ уникалност и нотка неподправим чар в обзавеждането. RAGNO предоставя широка гама от модулни решения предназначени за различни видове жилищни пространства, а и не само.

Дизайн и качество от RAGNO

Всеки има свое уникално виждане за дизайн и излъчване. RAGNO взима именно това предвид в разработката на своите отличителни колекции. Това им позволява да предлагат продукти, съвпадащи съвършено с изискванията и нуждите на крайните потребители. Наред с това компанията работи в синхрон с най-новите стандарти за опазване на околната среда.
RAGNO не спира да инвестира в иновативните технологии и похвати. Чрез тях се постига най-високо качество на продукта и безупречен стил, отличителен за италианския стил, уважаван и ценен по цял свят.

RAGNO Отличия

Забележителните стилове и иновативните похвати се отличават. Именно това спечели на RAGNO международна награда Muuuz 2023 в категория Оформление, материали и покрития. Сред отличията спадат две от колекциите на италианския производител – Inedito и Richmond.
Всички колекции керамични плочки на RAGNO са за ценители. Такива, които търсят модерното, следват тенденциите, обожават природата и нейните елементи и винаги се стремят към съвършенството.

Покажи филтрите Скрий филтрите
Ragno - Серия Eden - Ave Ceramica Серия Eden - Ragno -  Ave Ceramica Серия Eden - Ragno -  Ave Ceramica Серия Eden - Ragno -  Ave Ceramica Серия Eden - Ragno -  Ave Ceramica Серия Eden - Ragno -  Ave Ceramica
-21%

Серия Eden

42.80 лв / бр. 53.95 лв / бр.