Вани за баня

За много модерни бани обособяването на място за вана е задължително условие. Този основен елемент осигурява кътче за релакс и пълноценна отмора за всеки у дома. Най-често срещаните видове вани за баня се делят на класически и модерни, оборудвани с множество функции за още по-голям комфорт.

Висококачествени вани на доказани италиански производители ще откриете в специално обособената ни категория.

Хидромасажни вани

Едни от най-предпочитаните видове вана за баня е хидромасажната. Тя е задължителна част от обзавеждането на съвременния дом, като предоставя множество полезни функции. Сред предложенията хидромасажни вани по-долу ви очаква широка гама от решения с различни размери и функции, както и с възможност за свободен или ъглов монтаж.

Хидромасажните вани идват оборудвани с множество екстри, включително подглавници, подвижен душ, включени смесител и превключватели за воден поток в комплекта и пълен набор от хидромасажни функции.

Свободностоящи вани

Класически избор за модерната баня са популярните свободностоящи вани. Подходящи, както за по-големи, така и средни и малки бани този вид вани се вписват с лекота в интериора, без значение от неговия стил. Изработени от материал с изключително висока здравина, те са особено лесни за поддръжка, което ги превръща в подходящ избор за всеки, който желае да разполага с кътче за релакс в своята баня, без да се ангажира с редовна поддръжка.

Покажи филтрите Скрий филтрите