Вентилатори

Осигуряването на отлична вентилация е от ключово значение за банята. От този фактор зависи нейния приятен и уютен вид. Точно поради тази причина изборът на вентилатори за баня е сред ключовите особености при нейното обзавеждане. За да се насочите към правилния вентилатор за баня е необходимо да съобразите неговия тип и вид с характеристиките на помещението – площ, честота на използване, предпочитан метод за активация, ниво на шум и т.н.

Широка гама от предложения очакват вашия избор в онлайн магазин AVE Ceramica

Сигурният път към чистата и защитена от задържането на миризми и влага баня, както и появата на мухъл и плесен е чрез монтаж на качествени вентилатори за баня. В специално обособената ни категория ви очаква голямо разнообразие от съвременни решения, предназначени за бързо и ефективно отвеждане на миризми и влага от бани с различна квадратура.

Едно от най-популярните ни предложения е вентилатор за баня с датчик за влага. Освен от светлината, той се активира и при засичането на определено количество влажност във въздуха, изцяло автоматично. По този начин се осигурява отлична функционалност и същевременно с това пести и енергия.

Ключов фактор при избора е нивото на шум, особено за помещения с по-малки размери. Идеалното решение е безшумен вентилатор за баня, който ще откриете сред богатия избор от предложения по-долу.

Покажи филтрите Скрий филтрите