Lea Ceramiche

LEA CERAMICHE

Едно име се откроява сред производителите и това е LEA CERAMICHE (ЛИЯ КЕРАМИКА). Прави го чрез иновации и колекции с ясно открояваща се индивидуалност и забележителни технически спецификации. LEA CERAMICHE е водещ производител на керамични настилки и облицовки за дома и офиса. Производителят работи в тясно сътрудничество с едни от най-уважаваните международни дизайнери, чието дело си личи от всяка колекция – изпъкваща с престиж и традиционност.

Дизайн и качество от LEA CERAMICHE

Всички колекции на ЛИЯ КЕРАМИКА включват отлично взаимодействие между иновации и креативност. Всеки продукт на LEA е синтез на дизайн и производителност. Отделните повърхности са истинско въплъщение на един вечен стил, с отличителни технически характеристики и технологични възможности, интерпретирани от света на дизайна.

LEA CERAMICHE Отличия

Отличителните дизайни, дело на LEA CERAMICHE не остават незабелязани от ценителите. Именно това носи на италианския производител редица престижни награди, връчени и подписани лично от международно признати световни дизайнери. Всичко това свидетелства за високата стойност на всички колекции на ЛИЯ КЕРАМИКА.

Избирайки техните продукти се доверявате на един доказал се производител на висококачествени керамични плочки и гранитогрес, който смело прокарва най-новите тенденции в интериорния дизайн.

Покажи филтрите Скрий филтрите
Lea Ceramiche от AVE Ceramica