Подово отопление

Неусетно от функционално помещение, банята се превърна във незаменимо кътче за отдих и релакс в нашия дом. За това и няма как да не обърнем по-специално внимание на метода на отопление в нея.

Изборът на подово отопление за баня става все по-популярен сред модерното обзавеждане на санитарните помещения. Ефективно и луксозно, то е способно да превърне всяко пространство в домашен SPA център, който ви приветства по всяко време

Инфрачервено подово отопление – Най-добият избор

Много собственици търсят надеждно, практично и икономично решение винаги щом се достигне до избор на вид отопление. И трите качества обединява изборът на инфрачервено подово отопление. Представлява вид нано фолио с вградени ламинирани нагревателни ленти, което се инсталира под вече наличната подова настилка в банята.

Този вид подово отопление за баня се отличава като най-качественият избор, тъй като е икономично, не изисква специална поддръжка, не повдига пода след монтаж, осигурява комфорт и може да се използва изцяло самостоятелно, както и в комбинация с допълнително отопление. Управлява се посредством терморегулатори за подово отопление, като изборът им е необходимо да бъде съобразен с мощността и нивото на натоварване.

Качествено инфрачервено подово отопление и терморегулатори за подово отопление ще откриете в специалната ни категория. Посреща ви широка гама от предложения, разработени така че да покрият всяка индивидуална характеристика на вашата баня.