AXA CERAMICA

AXA CERAMICA

Компанията AXA CERAMICA е водещ производител на керамично оборудване за баня, с отличителен дизайн и високо качество. Всички техни колекции са изработени така, че да покрият обширно разнообразие от вкусови предпочитания и да бъдат подходящи за жилищни и търговски помещения.

АКСА КЕРАМИКА са известни със своята богата история и ангажимент към иновациите, устойчивостта и дизайна. Именно това им печели одобрението на стотици клиенти по цял свят.

Дизайн и качество от AXA CERAMICA

С дълбоко вкоренен усет към творчеството, AXA CERAMICA прилага успешно едни от най-съвременните технологии в производството на плочки, съчетавайки естетика, функционалност и екологичност в едно. Тяхното разнообразно портфолио включва широка продуктова гама от керамични продукти, всеки от които се характеризира с уникални текстури, цветове и покрития.

В АКСА КЕРАМИКА ангажиментът към устойчивостта и отговорните производствени практики е очевиден в техните усилия за минимизиране на въздействието върху околната среда. Те дават приоритет на енергийната ефективност, което гарантира че техните продукти не само подобряват естетичността в помещенията, но и допринасят за по-зелено бъдеще.

AXA CERAMICA Отличия

AXA CERAMICA се откроява със свой собствен неподражаем стил. Именно това печели на компанията редица признания и отличия в областта на архитектурата и интериорния дизайн. Техни колекции няколко пъти са оглавявали корици на водещи списания. Техният труд и внимание към всеки детайл им носи обширен кръг от доволни клиенти в цяла Европа.