AVE Ceramica Шоуруми – Място, където изборът се прави със сърцето

AVE Ceramica Шоуруми – Място, където изборът се прави със сърцето - Ave Ceramica

Над 400 кв. метра креативност, ентусиазъм и страст. Едно специално обособено пространство, даващо възможност на всеки да се докосне и усети стила с петте си сетива, както никога до сега.

AVE Ceramica кани всички почитатели на керамиката и луксозното обзавеждане в своите шоуруми в град София и Варна. Заповядайте при нас за да се насладите на качеството и изтънчеността на отличителните покрития, дело на едни от най-добрите производители в цял свят.

Избор, както никой друг до момента

Днешният съвременен начин на живот ни научи, че онлайн можем да правим всичко, включително и да визуализираме, създадем и изберем дизайн за обзавеждането на своя дом. Но за някои избори се иска нещо повече – живо докосване, усещане, пълно възприятие.

Откриването на точното покритие за пода или стените понякога изисква да бъде избрано не с очите, а със сърцето. И с тази мисъл в главата и огромен ентусиазъм в сърцето, екипът на AVE Ceramica разработи 2 обширни зали, разположени в 2 от най-големите градове в страната – София и Варна. В тях включихме най-добрите предложения на водещи имена в производството на керамика, гранитогрес, санитарен фаянс за подове и стени, включително цялостно луксозно обзавеждане за баня. Специално внимание отделихме при селектирането на предложенията, покривайки всички стилове и предпочитания – от класически, традиционни, семпли и модерни до смели, предизвикателни, отличителни и екзотични.

В нашите шоуруми всеки е добре дошъл да се наслади на колекциите, да вникне в емоционалността на произведенията, пренебрегвайки предупрежденията и ограниченията на разума. Едно пространство, което ви дава възможността да усетите и взаимодействате с керамиката и да изберете обзавеждане – водени от своите най-съкровени чувства, импулси и интуиция.

AVE Ceramica: „Ние сме тук за да ви помогнем с избора на точния дизайн за вашето лично пространство“

Някои избори се правят по-лесно, когато се визуализират на живо, защото идват директно от сърцето. Но някои решения се нуждаят и от експертен съвет, леко насочване в правилната посока и пълно съдействие за избора на цялостни дизайнерски проекти.

В шоурумите на AVE Ceramica ви посреща любезен и усмихнат екип от професионалисти, чиито основен приоритет сте вие. Като официален представител на най-доброто обзавеждане за баня в света, ние поставяме винаги на първо място специфичните изисквания и индивидуалните нужди на нашите клиенти. Само в нашите шоуруми има огромна вероятност да разговаряте лично с главния управител на фирмата и той да ви насочи в избора на точното решение, изцяло съобразено с идеите, нуждите и предпочитанията ви. Защото откриването на подходящото обзавеждане е страст за едни и начин на живот за други.

Търсите обзавеждане с качество без аналог? Искате да почерпите вдъхновение от най-добрите колекции на световните производители и да се насладите на чара и зареждащата сила на майсторски подредените селекции от модерни покрития? Заповядайте в някой от шоурумите на AVE Ceramica и се насладете на богато разнообразие от отличителни предложения, които ще ви помогнат да се потопите изцяло в нов свят на изтънченост, стил и красота. Екип от експерти е на ваше разположение за да ви съдейства лично с откриването на точното решение и правилния дизайн, отговарящ на вашите индивидуални предпочитания.

Коментари:

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виж всички
Скрий