Шоурум гр. София – откриване на AVE Ceramica

Шоурум гр. София – откриване на AVE Ceramica - Ave Ceramica

Светът на интериорния дизайн и архитектурата в България стана още по-богат и изпълнен с възможности на 23-ти ноември 2022 година, когато в столицата София се състоя официалното откриване на най-новия шоурум на АVE Ceramica – AVE Ceramica Boutique.

Елегантно Откриване с Блясък и Стил

Шоурумът, разположен на ул. „Филип Кутев“ 2, гр. София, отвори врати в атрактивна атмосфера, където гостите бяха посрещнати с изискан кетъринг и изобилие от свежи идеи за обзавеждане. Сред посетителите на събитието бяха избрани архитекти, интериорни дизайнери и строителни инвеститори от цялата страна, които имаха възможността да се потопят в магията на елегантния интериор и висококачествени продукти.

Иновативни Технологии и Партньорства

Особено внимание заслужават специалните гости от Fondovalle Ceramica и Kolpa▪️san, които не само допринесоха за луксозната атмосфера, но и представиха иновативни технологии, с които АVE Ceramica работи. Презентациите на място демонстрираха голямата гама от продукти и услуги, които AVE Ceramica Boutique ще предлага на своите клиенти.

Впечатляващ Избор от Марки

AVE Ceramica Boutique не само впечатлява с модерен и стилен интериор, но и с богат избор от марки, които гарантират качество и изтънченост. Сред марките, с които работи шоурумът, са имена като LEA CERAMICA, RAGNO, SANT’AGOSTINO, HATRIA, MARAZZI, VILLEROY & BOCH, и много други. Този богат портфейл от марки позволява на AVE Ceramica Botique да предложи на своите клиенти безкомпромисно качество, иновации и персонализирани решения за всеки интериорен проект.

Врати, Които Стоят Отворени за Вас

AVE Ceramica Boutique е място, което не просто предлага продукти – то е пространство за вдъхновение, където клиентите могат да се докоснат до световните тенденции в интериорния дизайн и да намерят идеалните решения за своите пространства. Богатата гама от материали, текстури и дизайни, които шоурумът предлага, са залог за удовлетворение на най-взискателните вкусове.

AVE Ceramica Boutique в София е място, което създава мост между класическата елегантност и модерната визия, като предоставя на своите клиенти не само продукти, но и едно цялостно изживяване, което надхвърля очакванията.

Заповядайте в AVE Ceramica Boutique, където красотата и функционалността се срещат, за да създадат домове и пространства, които говорят. Възползвайте се от възможността да се консултирате с експерти, да видите най-новите тенденции и да откриете перфектното решение за вашия проект.

AVE Ceramica Boutique е вашият партньор в създаването на пространства, които имат характер и душа.

Коментари:

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виж всички
Скрий