Водоустойчив ламинат

Категория Водоустойчив ламинат включва умело подбрани решения, специално разработени за монтаж в помещения с висока влажност. Широка гама от предложения в автентични дървесни шарки и цветови нюанси очакват вашия избор сред колекциите на AVE Ceramica – директен вносител на висококачествено обзавеждане за баня от световни производители.

Ламинат за баня: Заложете на качество, топлина и уют

Напредъкът в технологията и използването на все по-иновативни методи в производството на подови настилки доведе до създаването на смели решения, с висока естетичност и отлични характеристики. Само до преди няколко години мисълта за водоустойчив ламинат бе невъзможна.

Това не е така днес с вече наличните предложения влагоустойчив ламинат от висок клас. Панелите са специално обработени и защитени, което ги превръща в идеалното решение за монтаж в мокри помещения, с висока влажност. Изборът на ламинат за баня е особено подходящ за тези от вас, които желаят да внесат в помещението си повече топлина и уют и да заложат на високо качество с дълъг живот и богато разнообразие от дизайни.

Покажи филтрите Скрий филтрите

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.