REA

REA (РЕА) е добре познато име в сферата на обзавеждането за баня. Известен със своя ангажимент към качеството и създаването на съвременни решения, производителят се утвърди като доверен лидер в света на интериорния декор. REA се фокусира изцяло в разработката на широка гама от продукти и решения за банята – от мебели и тоалетни до санитарен фаянс, кранове и аксесоари.

С репутация, изградена върху качество, стил и екологично съзнание, мебелите за баня REA продължават да бъдат източник на вдъхновение за онези, които искат да превърнат баните си в стилни и функционални пространства.

Дизайн и качество от REA

Отдадеността на REA към иновациите и естетиката ги превръща в предпочитан избор както сред собственици на жилища, така и за архитекти и дизайнери. Обзавеждането за баня на полския производител се откроява не само с функционалност, но и със съвременен и вечен дизайн, покриващ разнообразна гама от интериорни стилове и индивидуални предпочитания.

Независимо дали търсите минималистична, модерна баня или класическа и елегантна, REA предлага опции, които да ви помогнат да постигнете търсената идея, в допълнение с високо качество и дълъг живот.

REA Отличия

Полската компания REA е основана през 1993 година и оттогава насам натрупва одобрението на потребителите по цял свят. Устойчивостта и разработката на иновативни дизайни печелят на производителя редица престижни награди и отличия в много конкурси за интериорен и жилищен дизайн.

Избирайки обзавеждане за баня от REA се доверявате на качество и стил, доказани във времето и ценени високо на европейския пазар.

Покажи филтрите Скрий филтрите