Calani

CALANI

CALANI (КАЛАНИ) е водещ производител на сифони и дренажни системи за баня. Компанията е лидер с безкомпромисен стремеж към качеството и иновациите, предифинирайки изцяло стандартите за отводняване в санитарните помещения. Те създават продукти, които безпроблемно съчетават естетика, функционалност и устойчивост.

Дизайн и качество от CALANI

CALANI е синоним за безкомпромисно качество. Всеки сифон и дренажна система, носеща името КАЛАНИ, се подлага на строги тестове и щателна проверка. По този начин се гарантира, че отговаря на всички изисквания и наложени стандарти.
Всички сифони и дренажни аксесоари на КАЛАНИ са известни със своя модерен и издържан дизайн, в съчетание с безупречна функционалност.

CALANI Отличия

Не спирайки да се развива и влагайки едни от най-добрите майсторски похвати и постижения, компанията CALANI печели напълно заслужено репутацията си на водещ играч в производството на сифони за баня. През годините те печелят няколко награди за високо качество, което ги превръща в доверен избор сред всеки търсещ отлични характеристики и безупречен дизайн.

Покажи филтрите Скрий филтрите