Alpi

ALPI (АЛПИ)

ALPI (АЛПИ) е световен лидер в производството на декоративни композитни повърхности от дърво. Компанията е основана през 1919 година и днес разполага с обширни индустриални производства в Италия и Африка. Това е и първата компания в света, която успешно индустриализира производствения процес на дървесни композити.

Дизайн и качество от ALPI

Компанията ALPI е доверен партньор на редица браншове в сферата на луксозното обзавеждане, автомобилния и морския сектор, както и сред водещите играчи в областта на производството на мебели, продуктови дизайни и интериорна архитектура.
През годините ALPI остава вярна на своите стандарти и убеждения, разработвайки индивидуални решения, готови да покрият широка гама от предпочитания и интериорни похвати. Днес продуктите им се нареждат сред най-високо оценяваните в обзавеждането на съвременните домове.

ALPI Отличия

Като лидер в производството на дървени композитни повърхности, ALPI се нарежда сред компаниите инвестиращи в употребата на иновативни похвати и технологии с цел намаляване на екологичния отпечатък върху околната среда. Всеки продукт, излязъл от техните фабрики притежава отличия и сертификат за качеството и произхода на използваната дървесина:

  • FSC® (Forest Stewardship Council®).
  • OLB (Origine et Legalité du Bois)
  • Декларация на регламента за търговията с дървен материал на ЕС (EUTR).
  • Сертификат за произход

Чрез продуктите на ALPI подкрепяте една компания повече от 100 годишна история в стремежа си към създаването на устойчиви решения в синхрон с опазването на природата и естествените гори.

Покажи филтрите Скрий филтрите