Търси...

Търси...

0.00 ( 0 гласували )

Общи условия 

Настоящите Общи условия и правила уреждат взаимоотношенията между , АВЕ Керамика ЕООД представляващо он-лайн магазин https://aveceramica.com/, наричан по-долу АВЕ Керамика ЕООД от една страна и посетителите и Потребители на електронен магазин, намиращ се на Интернет адрес https://aveceramica.com/, наричан по-долу „Сайт“ от другата страна.

Всички стоки, продавани в електронния магазин, са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба. Законовата гаранция е валидна за лица, имащи качеството на потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите (ЗЗП). 

Тези условия обвързват всички посетители и потребители на сайта. С избирането на създадените хипер-връзки или чрез заплащане и ползване на платени услуги, предлагани на него, Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия и правила.

АВЕ КЕРАМИКА ЕООД е дружество, регистрирано в съответствие със законите на Република България, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205141619, със седалище гр. Варна 9000, ул. Владимир Смоленски №4; идент. No по ЗДДС: BG 205141619, телефон на Потребителя: +359 877514434, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Регистрация

Електронният магазин АВЕ Керамика  дава възможност на посетителите да разгледат и закупят стоките и услугите, предлагани в него. Регистрацията е задължителна, за да могат да се ползват предлаганите услуги и да се извършват покупки чрез Сайта. Сайтът може да бъде разглеждан от Потребителите свободно без да е необходима регистрация.

Всеки Потребител е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за издаването на фактура и документи за доставка, както и валиден адрес, телефонен номер и e-mail адрес за обратна връзка.

Съгласие

С отбелязване с отметка в полето "Съгласен съм с Общите условия" Потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема изцяло.

 Поверителност на личните данни

Личните данни, получени от AVE ceramica при регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение на поръчки и връзка с Потребителите, в случай на възникнали проблеми и обстоятелства, свързани с коректното изпълнение на поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от горепосочените. 

Потребителската регистрация може да бъде заличена по всяко време по изрична молба на Потребителя.

Информация за физическите лица:

 •  Имена
 • Точен адрес за доставка
 • Телефон за контакт
 • Имейл адрес
 • ЕГН при плащане по банков път*

*По чл. 114 от Закона за ДДС, Изисквания към фактурите. 

Информация за юридическите лица:

 • Пълно наименование на фирмата
 • Данни за фирмата – седалище, БУЛСТАТ, идент. № по ЗДДС,
 • Точен адрес за доставка
 • Телефон за контакт
 • Имейл адрес

Предоставената информация от физически лица се класифицира като лична и се пази като такава от администратора на лични данни на AVE ceramica. При отказ от Потребителя да предостави личните си данни, той няма да може да се възползва от стоките и услугите, предлагани от AVE ceramica.

Сигурност на личните данни

Потребителят носи пълна отговорност относно опазването на потребителските имена и пароли, както и за действия на трети лица със същите. При съмнение за неправомерен и неоторизиран достъп, откраднати или изгубени име и/или парола, Потребителят следва да уведоми AVE Ceramica незабавно с цел прекъсване на достъпа до личната информация.

AVE Ceramica осигурява високо ниво на защита на информацията при ползване на услугите на сайта чрез криптиране.

Потребителят се задължава да поддържа актуална личната си информация и да нанесе своевременно промени относно смяна на адрес, телефонен номер, електронна поща. AVE Ceramica не носи отговорност за недоставени поръчки, поради неактуална информация и всички допълнително възникнали разходи са за сметка на Потребителя.

Поръчки

Електронният магазин на AVE Ceramica приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, Потребителят се задължава да заплати крайната й цена. След успешно завършване на поръчката системата на електронния магазин изпраща имейл, потвърждаващ получаването на поръчката.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини: 

 • Липса на наличност на поръчаната стока;
 • Неуспешно плащане от страна на Потребителя;
 • Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя;

При възникване на проблеми с доставката по вина на AVE Ceramica, всички допълнителни разходи са за сметка на AVE Ceramica. Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на Потребителя.

Законова гаранция 

Всички представени на сайта и/или продавани в онлайн магазина стоки са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП. 

Цени и начини на плащане

Крайната цена на поръчката представлява сбора от цените на всички поръчани продукти. Цената на доставка е посочена самостоятелно на отделен ред. Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Начините на плащане, които се приемат са следните:

По банков път – При избор на начин на плащане „по банков път” при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер. Потребителят извършва банков превод по сметка на AVE Ceramica, като посочи номера на поръчката като основание за превода. Поръчката трябва да бъде заплатена в рамките на 5 дни, след което автоматично се анулира.

Име на банка: Пощенска банка,

Име на бенефициент: 

BIC: BPBIBGSF

IBAN:IBAN: BG87BPBI88981028745801

Физическо лице предоставя ЕГН при плащане по банков път, съгласно чл. 114 от Закона за ДДС, Изисквания към фактурите.

С кредитна / дебитна карта - При плащане с банкова карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.

AVE Ceramica не изисква и не получава никакви допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената от AVE Ceramica стойност на поръчката и доставката са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка/финансова институция.

AVE Ceramica не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане. 

 

Рейтинг на продукта

Оценки на продукта

Отзиви от потребители

aveceramica12