Гранитогрес за баня

Най-доброто предимство на подовата настилка от естествен камък е изчистената визия и естествената красота. Това се постига с лекота посредством избора на качествен гранитогрес за баня. Видимата му кристална структура и деликатните нишки в материала...

Гранитогрес за баня - Обзавеждане за баня от Ave Ceramica

Най-доброто предимство на подовата настилка от естествен камък е изчистената визия и естествената красота. Това се постига с лекота посредством избора на качествен гранитогрес за баня. Видимата му кристална структура и деликатните нишки в материала са олицетворение на елегантност и чаровност. Още с прекрачването на прага на баня, облицована с плочки гранитогрес ви посреща усещане за стил, комфорт и уют. Не случайно гранитните настилки са това, което най-много вдига стойността на всеки един дом.

Трябва да знаете, че няма две еднакви плочки гранитогрес. Това е и основното предимство на естествения камък, тъй като е винаги уникален по визия. Той е за всеки, който иска да обзаведе своята баня с вкус и да я направи отличителна. Според специалистите гранитогрес за баня може да се използва както за подова настилка, така и за стените, но е препоръчително да се консултирате с интериорен дизайнер, който да ви насочи как да съчетаете избора си така, че да не изглежда прекалено натоварено.

Гранитогрес за баня – Предимства

Много от хората харесват гранитогреса не само заради разкошната му външност, но поради издръжливостта му. По отношение на здравината си, той няма аналог. Производството на плочки гранитогрес преминава през няколко етапа на пресоване и обработка с висока температура. Крайният резултат е изключително издръжлив материал, който на практика е вечен – устойчив на надраскване, топлина, вода, студ, агресивни химикали и т.н. Точно това го прави и подходящо решение за подови настилки в санитарни помещения.

Ave ceramica

Популярно този месец

Ако имате подово отопление, гранитогресът е отлично решение, тъй като сред качествата му е да запазва и задържа топлината. Той се нагрява сравнително бавно, но за сметка на това се задържа топъл поне няколко часа, което ще доведе до по-малки разходи за отопление през студените месеци от годината.

Ето още няколко положителни качества, поради които си заслужава да заложите на гранитогрес за баня:

  • Дълъг експлоатационен живот;
  • Устойчивост на големи температурни амплитуди;
  • Устойчивост на студ и измръзване;
  • Красива естествена външност;
  • Уникален дизайн;

Плочки гранитогрес – Недостатъци

Единственият известен недостатък на гранитогреса е неговата порьозност, въпреки че като материал е сравнително непорест. Въпреки това, като всички други настилки от естествен камък ще бъде необходимо да го защитите допълнително от проникване на влага, което би довело до помътняване и образуване на петна дълбоко в повърхността на плочките. Проникването на вода няма да намалят качествата на гранитогреса, но могат да развалят красивата му външност. За това, ако изберете да заложите на гранитогрес за баня го уплътнете добре, така че да защитите визията му за постоянно.

В каталозите на AVE Ceramica ви очаква широка гама от плочки гранитогрес на доказани производители. С тяхна помощ успешно ще преобразите банята си, превръщайки я във вашето собствено кътче за релакс. Още съвети за избор на правилните плочки за баня ви очакват тук.

Коментари:

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виж всички