Декоративни плочки за баня

Изборът на плочки за баня не се състои само от функционални решения. Добре е да помислите и за акцент в помещението, особено ако желаете да обзаведете по собствен стил и да добавите нотка индивидуалност. В...

Декоративни плочки за баня - Обзавеждане за баня от Ave Ceramica

Изборът на плочки за баня не се състои само от функционални решения. Добре е да помислите и за акцент в помещението, особено ако желаете да обзаведете по собствен стил и да добавите нотка индивидуалност. В това начинание ще ви помогнат декоративните плочки за баня. Те са предназначени изцяло за разчупване на интериора в банята, като могат да бъдат само частични на конкретна локация или пък на цялата стена. Изборът зависи от предпочитанията и колко силен ефект търсите да постигнете.

Декоративни плочки за баня с уникален дизайн

Това, което отличава декоративните плочки от стандартните е тяхната красива външност готова да се впише със съвременния интериор на вашата баня. За разлика от обикновените, декоративните плочки за баня се отличават с уникален дизайн, който е създаден за авантюристи и почитатели на нетипичното. С тяхна помощ лесно и бързо ще добавите акцент в интериора на своята баня, внасяйки свежест и уют в помещението.

Въпреки, че са предназначени изцяло като акцент, всички декоративни плочки за баня се изработват по специална технология и са гарантирано устойчиви на предизвикателната среда на банята – влага, температурни разлики, химикали и т.н. Те се поддържат лесно и могат да се почистват с всички препарати, без ограничения.

Декоративни плочки за баня тип пано

Този вид декорация имитира умело стандартните декоративни плочки, с тази разлика че е изработена от специална влагоустойчива пяна. Паната са налични в най-различни размери, както и пейзажи. Имате пълната свобода да избирате дали да внесете в банята си изглед към красив град, зелен природен пейзаж, морска панорама или любим портрет по свой дизайн.

Декоративните плочки тип пано са подходящи за тези от вас, които вече са инвестирали в покупката и монтажа на плочки за баня, но желаете да създадете акцент в банята. С тяхна помощ ще разчупите лесно интериора, без да нарушавате целостта на избраните от вас плочки. Единственият им недостатък е, че не са толкова устойчиви на влага за разлика от стандартните декоративни плочки за баня, създадени само тази цел.

Още полезни съвети за избора на правилните плочки за баня ви очакват тук.

Коментари:

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виж всички