Търси...

Търси...

0.00 ( 0 гласували )

Начин, срок и цена на доставка

 Начините на доставка, предлагани от AVE Ceramica са следните:

  • Доставка със спедиторска фирмa за сметка на получателя
  • Получаване на място (в търговско представителство на AVE Ceramica)

Стоката може да бъде взета от избрания от Потребителя магазин НЕ ПО-РАНО от 3 дни от подаването на поръчката и задължително след потвърждение от страна на AVE Ceramica.

При избор на "Получаване на място", клиентът се съгласява да заплати минимум 50% от дължимата сума по поръчка предварително по банковата сметка, посочена в платежния модул.

Цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и условия на доставка (обявена стойност=застраховка, наложен платеж и др.), съгласно цената на избраната спедиторска фирма.

Сроковете на доставка се определят от избрания метод на плащане и неговото изпълнение, наличност и готовност на стоката в склад на изпращача, приемане на стоката от агент на спедиторската фирма. При наличност на стоката, доставката отнема от 2 до 7 работни дни от датата на поръчка.

Потребителят има право и трябва да провери  поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма. С това действие се гарантира физическата цялост и здравина на стоката, като последващи рекламации и връщане на основание „повреда при доставка“ не се разглеждат и приемат.

Отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената цена

На основание чл. 50 ЗЗП, купувач, който има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок от датата на доставка.

Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:

  • Оригиналната опаковка на стоката да не е отваряна (в т.ч. да не е нарушена целостта на поставените върху опаковката защитни стикери)
  • Потребителят да е в състояние да предостави на AVE Ceramica покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка
  • Възстановяването на суми се извършва по банков път към сметка, предоставена от потребителя във Формуляра за връщане на стока.

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние Потребителят трябва да изпрати или предаде за своя сметка стоките на AVE Ceramica не по-късно от 14 дни, считано от изпращане на съобщението за отказ.

AVE Ceramica има право да отложи възстановяването на платените суми до получаване на стоките или до представянето на документ за изпращането. AVE Ceramica възстановява сумата за покупката само при спазване на всички условия за ненарушаване целостта на опаковката и акуратно предоставяне на платежните документи.

До момента на предаването на стоката от Потребителя на AVE Ceramica, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от Потребителя. При повредена или счупена при доставка/връщане стока, AVE Ceramica не поема отговорност да възстанови нейната стойност.

Рейтинг на продукта

Оценки на продукта

Отзиви от потребители

aveceramica12