Клинкер

Висококачествени клинкерни плочки очакват вашия избор в каталозите на AVE Ceramica – директен вносител на луксозни плочки за баня, с безкомпромисно качество и неподправим италиански стил.

Клинкер – Какво представлява и приложение

Клинкерни плочи се произвеждат от огнеупорна екструдирана глина, която се обработва при високи температури. Крайният продукт се отличава с изключителна здравина и устойчивост, която го превръща в подходящ избор с много приложения.

Най-често клинкер се използва за облицовка на подове в бани и мокри помещения, тъй като притежава безпореста структура и висока плътност, която го прави устойчив от проникване на влага.

Изборът на клинкерни плочки за банята е отлично решение, което наред с безспорните си качества е и екологично и напълно безопасно за хората и околната среда. Клинкер се произвежда от естествени материали, без съдържание на соли или каквито и да било вредни вещества.

Широка гама от клинкерни плочки в различен дизайн и размери очаква вашия избор в специално обособената ни категория. Заложете на италиански плочки за баня с доказано качество.

Покажи филтрите Скрий филтрите

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.