Aparici

APARICI CERAMICAS (Апарици Керамика)

Италианската компания APARICI CERAMICAS (Апарици Керамика) е основана през 1961 година. Вече повече от 60 години те са водещи пионери в производството на премиум плочки от керамика и порцелан, признати и високо оценени по цял свят.
Това, което отличава APARICI като водещ производител е добре изградената ценностна система, станала неразделна част от тяхната корпоративна идентичност. Компанията неотлъчно се задвижва от четири основни стълба – Качество. Индивидуализъм. Иновации. Професионализъм.

Дизайн и качество от APARICI

APARICI е сред имената с обширен професионален опит и познания в изработката на подови и стенни керамични плочки с отличително качество и дизайн. Ангажимент на компанията е да предоставя на всеки най-добрите решения, разработени посредством най-иновативните похвати и иновации в производствените процеси.
Благодарение на отлично оборудваните си съоръжения, APARICI разработва плочки 1-во качество посредством изцяло автоматизиран процес за пресоване, сушене, гланциране, изпичане и сортиране. Всеки от етапите преминава през стриктен контрол – автоматизиран и ръчен, което гарантира крайния резултат – издръжливост, качество и издържана естетичност.

APARICI Отличия

APARICI CERAMICAS е сред лидерите, които успешно прокарват практики за опазване на околната среда. Техните продукти са подкрепени от сертификати ISO 9001 и ISO 14001, гарантиращи прилагането на екологични производствени методи с висока ефективност и нисък отпечатък върху околната среда и природните ресурси.
Керамични плочки APARICI са с отличително високо качество и гарантирана издръжливост, отговаряща на всички стандарти. Доверявайки се на италианския производител избирате баланса между отличителен дизайн, устойчивост и грижа за околната среда.

Покажи филтрите Скрий филтрите